MSBL Podolie

03.08.2011 07:46

  Tak jsme se konečně dočkali, Kikina zabojovala a vydřela si první CACIT. Těžko říct jestli to prožívala stejně intenzivně jako páníček protože se tvářila že je jí to celkem jedno. Zkoušek se účastnilo téměř 200 psů ze Slovenska, České republiky, Polska, Maďarska, Ruska, Ukrajiny, Srbska a Itálie, počasí nám sice moc nepřálo, ale na to už si tak nějak zvykáme .-).
  Teď tedy k výkonu - v prvním kole se s liškou potkali v první zatáčce kde se po dlouhém a intenzivním boji Kikině podařilo /jak se stává pomalu pravidlem nebo co/ krásné hrdlo, druhý den se nějakou náhodou bojovalo opět na stejném místě, ovšem tentokrát se s tím Kika nijak nepárala a ve druhé minutě vzala hlavu......no a bylo to tam, CACIT ve druhém roce  věku :-)
  Tímto jsme dosáhli cíle /pravda nijak skromného/ pro letošní rok, a teď budeme už jen lovit a těšit se na jarní štěňátka ze kterých Kikině vyroste ve vedlejším kotci spolubojovnice. Krýt budeme na jaře u pana Šimůnka /www.fleretmoravia.cz/ a šťastným otcem bude samozřejmě Bublina :-)